Despre mine

25/05/2018

Bună tuturor și bine ați venit pe blogul meu!

Numele meu este Luiza, am 22 ani și sunt blogger de mai bine de 4 ani. Toată povestea mea a început în februarie 2017 pe blogul https://luizapotecablog.wordpress.com/

Totul a început ca o joacă, ca un mod de a mă detensiona de pregătirile pentru bacalaureat, de emoțiile care creșteau odată cu apropierea admiterii la facultate. Cu timpul această joacă s-a transformat într-o pasiune. Ador ceea ce fac. Nu scriu pentru like-uri, pentru share-uri. Scriu din dorința de a împărtăși cu voi unul dintre lucrurile care mă pasionează pe lângă scris, cititul.

Blogul acesta a luat naștere în martie 2018 din dorința de a transforma rarele articole despre ceea ce citesc într-un blog în toată regula. Un blog în care să se regăsească o parte din lecturile mele preferate, un blog unde voi puteți căuta despre noile apariții literare și sper eu, un blog care vă va oferi recomandări interesante pentru lecturile voastre viitoare.

Vă rog nu ezitați să îmi scrieți. Fie că e vorba de un comentariu la o postare sau, dacă doriți să luați legătura în mod privat cu mine, aveți formularul de contact pe pagina intitulată simplu, contact.

No Comments

%d bloggers like this: