Recenzie Te voi iubi mereu de Heidi McLaughlin

14/09/2018

te voi iubi mereuTitlu: Te voi iubi mereu

Autor: Heidi McLaughlin

Număr de pagini: 255

Editura: Leda&Edge

Traducător:  Adrian Șipoș

Cine nu adoră să citească din când în când  o poveste de dragoste cliseică cu happy end? Știți și voi, acele povesti care ne fac să lăcrimăm puțin ca mai apoi să râdem de noi înșine fiindcă știm că ceea ce tocmai am citit e imposibil să se întâmple și în realitate. Te voi iubi mereu de Heidi McLaughlin este exact genul acesta de carte, numai bună de citit în zilele posomorâte în timp ce  savurăm o ciocolată sau o cană imensă de ceai ori cafea. În plus, avem și avantajul că după ce am suspinat cu gândul la personajul masculin principal al cărții să putem vedea și ecranizarea cărții.

  Te voi iubi mereu de Heidi McLaughlin

Te voi iubi mereu de Heidi McLaughlin mă duce puțin cu gândul la acele fanfiction pe care le citeam pe wattpad acum ceva timp. Poate din cauza faptului că personajul principal masculin, Liam, este un rockstar. Unul atât de celebru încât își permite să locuiască doar la hotel, este invitat la toate petrecerile din Los Angeles și nu poate ieși pe stradă fără a avea o suită de fane înnebunite după el.

Dar, în ciuda tuturor femeilor care roiesc în jurul său Liam nu și-a arătat interesul pentru vreuna dintre ele. Nici măcar pentru Sam, agenta sa care încearcă în mod repetat să îl atragă la ea în pat. O singură fată i-a cucerit inima, fata căreia i-a spus te voi iubi mereu. Iar asta se întâmpla cu mai bine de 10 ani în urmă. Înainte de a pleca de la facultate, de a fugi în Los Angeles și de a deveni celebru.

 Rămasă singură, Josephine se vede nevoită să înfrunte lumea pe cont propriu. Fără cel cu care își făcuse atâtea planuri. Fără cel care îi promisese că va fi lângă ea în fiecare zi pentru tot restul vieții. Dar, asta nu este singura problemă. Ci și faptul că în urma relației pe care au avut-o, Josephine a rămas însărcinată.

Zece ani mai târziu

Cele două personaje principale ale cărții lui Heidi McLaughlin se vor reîntâlni zece ani mai târziu. Moartea celui mai bun prieten din copilărie îl face pe Liam să revină în orașul său natal. Însă, în Beaumont îl așteaptă ceva la care nici măcar nu s-a gândit vreodată ca există. Mai precis, starul nostru rock se va întâlni cu cineva de a cărui existență nu avea habar.

Nu mică i-a fost surpriza lui Liam când se întâlnește cu un băiețel la muzeu iar acesta îi spune tu ești cel care o sărută pe mama sa în filmulețul meu.  Crezând că este vorba despre unul dintre videoclipurile sale muzicale, Liam îl întreabă dacă a văzut asta la televizor. Însă, copilul îi răspunde că nu. Și că, atunci când o săruta pe mama sa, era îmbrăcat în echipamentul de football. Doar o singură fată sărutase mărețul Liam în timp ce purta echipamentul. Iar aceea era Josephine.

De aici și până la concluzia cum că Noah este fiul său a mai fost doar un singur pas. Un pas reflectat în părul brunet al băiețelului, în bărbia ascuțită și în ochii săi albaștri. Aceeași ochi care îl privesc în fiecare dimineață pe Liam din oglindă.

Cartea Te voi iubi mereu de Heidi McLaughlin poate fi achiziționată de pe libris.ro dacă sunteți curioși de cum va continua viața mărețului star rock după ce a aflat că este tată de mai bine de zece ani de zile. Te voi iubi mereu aduce în atenția cititorilor o poveste de dragoste aparte, o iubire care a supraviețuit celor zece ani de distanță dintre Liam și Jossie. Însă, aceeași carte spune și povestea unei mame care a încercat să își refacă viața astfel încât fiul său să nu simtă lipsa unui tată. Oare mai are loc Liam în viața celor doi?

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: